Modul ljekarna – pametni sustav koji zna koliko lijekova ima korisnik u domu

e-evidom ljekarna

Modul ljekarna – pametni sustav koji zna koliko lijekova ima korisnik u domu

Jedan od najvažnijih dijelova rada doma je medicinski dio. U vrijeme kada je medicinsku sestru sve teže pronaći, domovima za starije treba olakšati poslovanje. U aplikaciji smo posebnu pozornost posvetili medicinskoj dokumentaciji kako bismo Vam maksimalno olakšali poslovanje. Tako smo kreirali pametnu ljekarnu.

U medicinskoj dokumentaciji smo Vam omogućili nekoliko nekoliko jednostavnih rješenja za korisnika. Kroz aplikaciju možete kreirati već postojeću medicinsku dokumentaciju (terapijske liste, liste za hitnu, liste za mjerenje tlaka i sl.). Također smo Vam omogućili da sve medicinske podatke o korisnicima imate na jednom mjestu! Kroz naš sustav možete sve medicinske dokumente spremiti na korisnika ( povijest bolesti, različite specijalističke nalaze i sl.). Naravno svi lijekovi koje korisnik uzima su na jednoj terapijskoj listi. Sve što Vam treba za spremanje dokumenata je naša aplikacija i Vaš pametni mobitel. U svakom trenutku i na svakom mjestu možete sve što Vam treba za korisnika spremiti i gledati. To znači da kada idete s korisnikom u pratnju, kroz aplikaciju preko mobitela možete pristupiti svim dokumentima koji su Vam bitni za korisnika.

Malo čudo pod nazivom e-evidom je s Vama gdje god pođete. U Vašem mobitelu, dostupna na svakom mjestu.

Kako funkcionira naš pametni sustav u aplikaciji nazvan ljekarna? 

U samom radu u domovima za starije, susreli smo se s problematikom lijekova i narudžbe lijekova. Shvatili smo da nam treba efikasniji i moderniji sustav za praćenje količine lijekova i slanja narudžbe doktoru opće prakse. Količina lijekova i skladištenje istih je do bio težak i dugotrajan proces. Sa našom ljekarnom razne kutije, natpisi i tablice su prošlost. Moderni način unosa lijekova od Vas zahtjeva unos svih lijekova u domu te količinu istih. Nakon toga sustav sve sam radi.

Opterećenje papirologijom u domu za starije?

Osobe koje ne rade u domu za starije misle da je Vaš posao iznimno lagan. Surova istina je da Vi kao vlasnici domova živite s tim poslom 24 sata dnevno. U biti to nije posao, nego način života koji uključuje angažman svih vaših članova obitelji i Vas. Mi iz svog iskustva znamo koliko je papirologije koju dom za starije mora voditi. Zato je sustav koji Vam može olakšati poslovanje dobar sustav.

Dom za starije je “posao” koji ne poznaje blagdane, vikende, godišnje. Dom za starije nije “posao” nego način života.

M.B.
e-evidom tableta

Cilj same aplikacije je olakšati poslovanje doma za starije. Učiniti ga lakšim kroz rješavanje dokumentacije i papirologije. Ljekarna nam je bila jako bitna. Nakon mnoštva godina promatranja kako se svi koji rade s lijekovima u domu muče s raznim tablicama i popisima odlučili smo na njoj dati svoj maksimum.

Koje mogućnosti ima naš modul ljekarna?

Preko naše aplikacije i modula ljekarne imate uvid u količinu lijekova u domu ( i ostalog potrošnog materijala ). To znači da sustav za svakog korisnika računa koliko lijekova ima, koliko lijekova treba, te kada mu ističe terapija.

U sustav smo ugradili pametni alarm , koji Vam javlja kada je korisniku terapija pri kraju.

Alarm koji će Vas obavještavati o isteku lijekova je nešto na što smo jako ponosni. Kao takav sustav Vam pojednostavljuje način rada s lijekovima.

Vaša zadaća je zbrajanje lijekova i materijala, povezivanje istih s korisnikom i njegovom terapijom . Nakon toga Vaša ljekarna je spremna za rad. Kada jednom kreirate svoju ljekarnu potrebno je unositi broj novih lijekova koje dobijete s novom terapijom za korisnike i to je to. 

Kako ćete znati koliko lijekova ima korisnik ako odlazi iz doma?

Kod prekida smještaja s korisnikom, sustav će Vam automatski prikazati koliko je lijekova (pelena, obloga i sl.) u tom trenutku preostalo za tog korisnika. Na Vama je samo da ih nađete i spremite pri odlasku korisnika iz doma.

Koje su prednosti pametnog modula ljekarna?

  • Svi se lijekovi nalaze na jednom mjestu
  • Sustav za vas računa potrošnju i potrebu za lijekovima
  • Sustav računa koji je točan broj lijekova potreban kod otpusta korisnika iz doma
  • Alarm na proizvoljni unos dana za upozorenje koji vam služi za pravovremenu narudžbu lijekova 
  • Usklađenost sa brojem lijekova u Vašem domu
  • Mogućnost slanja doktoru opće prakse popis lijekova
  • Pristup popisu lijekova putem Vašeg pametnog uređaja
  • Jednostavan i pregledan unos lijekova
e-evidom-logo

Naša pametna ljekarna zna!

Share