Pravila privatnosti

Vaša privatnost je za nas kritično važna.

Na E-evidom, koji je dostupan sa https://domovi.e-evidom.com/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od Vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i / ili prikupljali na E-evidom. Ovo se pravilo ne odnosi na podatke prikupljene izvan mreže ili preko kanala koji nisu dio ove web stranice .

Posjetitelji web stranica

Kao i većina operatora web stranica, E-evidom prikuplja podatke koji se ne identificiraju osobno kao što web preglednici i poslužitelji obično stavljaju na raspolaganje, poput vrste preglednika, jezične postavke, web mjesta koja se odnose te datum i vrijeme svakog zahtjeva posjetitelja. Svrha E-evidoma u prikupljanju osobnih podataka je bolje razumijevanje kako posjetitelji E-evidoma koriste njezinu web stranicu. S vremena na vrijeme, E-evidoma može objavljivati ​​podatke koji se ne identificiraju osobno nego u obliku statistike, npr. Objavljivanjem izvještaja o trendovima u korištenju web stranice. E-evidoma također prikuplja potencijalno identificirajuće podatke kao što su Internet Protocol (IP) adrese za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na https://domovi.e-evidom.com postovima na blogu. E-evidom otkriva prijavljene korisničke i komentatorske IP adrese samo pod istim okolnostima koje koristi i otkriva podatke za osobnu identifikaciju kao što je opisano u nastavku.

Prikupljanje osobnih podataka

Određeni posjetitelji web stranica E-evidom odlučuju se na interakciju s E-evidomom na načine koji zahtijevaju da E-evidom prikupi podatke koji osobno identificiraju korisnika. Količina i vrsta informacija koje prikuplja E-evidom ovise o prirodi interakcije. Na primjer, molimo posjetitelje koji su se prijavili na blog na https://domovi.e-evidom.com da navedu korisničko ime i adresu e-pošte.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Oglašavanje

Oglasi koji se pojavljuju na našoj web stranici od strane reklamnih partnera mogu sadržavati njihove kolačiće. Ti kolačići omogućavaju poslužitelju oglasa da prepozna vaše računalo svaki put kad vam pošalje internetski oglas za prikupljanje podataka o vama ili drugima koji koriste vaše računalo. Te informacije omogućavaju da vam oglasne mreže, između ostalog isporučuju ciljane oglase za koje vjeruju da će vas najviše zanimati. Ova Pravila o privatnosti pokrivaju upotrebu kolačića od strane tvrtke E-evidom i ne pokrivaju upotrebu kolačića od strane oglašavača.

Veza do vanjskih web lokacija

Naša usluga može sadržavati veze na vanjske web stranice kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Pravila o privatnosti i odredbe svake web stranice koju posjetite. Mi nemamo kontrolu nad njima i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti bilo koje treće strane, proizvoda ili usluga.

Https://domovi.e-evidom.com koristi Google AdWords za oglašavanje

Https://domovi.e-evidom.com koristi usluge oglašavanja na web lokacijama trećih strana (uključujući Google) prethodnim posjetiteljima naše web stranice. To može značiti da se oglašavamo prema prijašnjim posjetiteljima koji nisu dovršili zadatak na našoj web stranici, na primjer, pomoću kontaktnog obrasca da izvrše upit. To bi moglo biti u obliku oglasa na stranici rezultata Google pretraživanja ili web lokacije na Google prikazivačkoj mreži. Treći dobavljači, uključujući Google, koriste kolačiće za posluživanje oglasa na temelju nečijih prošlih posjeta. Naravno, svi prikupljeni podaci koristit će se u skladu s našim pravilima o privatnosti i Googleovim pravilima o privatnosti. Možete postaviti postavke o tome kako će se Google oglašavati prema vama, na stranice Google postavke, postavke oglasa, a ako želite, možete se isključiti iz interesa na temelju oglašavanja u skladu s postavkama kolačića ili trajno pomoću dodatka za preglednik.

Zaštita određenih osobnih podataka

E- evidom otkriva potencijalno osobne i identificirajuće podatke samo osobama unutar svoje organizacije i pridruženim organizacijama koje trebaju znati te podatke kako bi ih obrađivali u ime E- evidom ili pružili usluge dostupne na Web mjestu E- evidom i koji su se složili da ga neće otkriti drugima. Neki od tih zaposlenika i pridruženih organizacija mogu se nalaziti izvan vaše matične države. Korištenjem web stranice E- evidom prihvaćate prijenos takvih podataka na njih. E- evidom nikome neće iznajmljivati ​​ili prodavati potencijalno moguće osobne podatke i podatke koji se identificiraju. Osim gore opisanih zaposlenika i pridruženih organizacija, E- evidom otkrivaju potencijalno osobne i identificirajuće podatke samo kao odgovor na sudski poziv, sudski nalog ili drugi zahtjev vlade ili kada E- evidom vjeruje da je objavljivanje razumno potrebno radi zaštite vlasništva ili prava E- evidoma , trećih strana ili šire javnosti.

Statistika

E- evidom mogu prikupljati statističke podatke o ponašanju posjetitelja na svojoj web stranici. E- evidom mogu ove informacije prikazati javno ili ih pružiti drugima. Međutim, E- evidom ne otkrivaju vaše osobne podatke.

Kolačići

Kako bi obogatili i usavršili svoje internetsko iskustvo, E- evidom koristi „Kolačiće“, slične tehnologije i usluge koje pružaju prikaz personaliziranog sadržaja, odgovarajuće oglašavanje i spremanje vaših postavki na vašem računalu. Kolačić je niz informacija koje web mjesto pohranjuje na računalu posjetitelja i koji preglednik posjetitelja pruža web mjestu svaki put kada se posjetitelj vrati na E- evidom. E- evidom koristi kolačiće za pomoć E- evidomu u prepoznavanju i praćenju posjetitelja, njihovoj upotrebi https://domovi.e-evidom.com i njihovim postavkama za pristup web mjestu. Posjetitelji E- evidoma koji ne žele staviti kolačiće na svoja računala trebali bi postaviti svoje preglednike da odbiju kolačiće prije upotrebe web stranica E- evidom uz nedostatak da neke značajke web stranica E- evidom ne mogu ispravno funkcionirati bez pomoći kolačića. Nastavljajući kretanjem po našim web stranicama bez promjene postavki kolačića, potvrđujete i prihvaćate upotrebu kolačića E- evidom.

Promjena pravila privatnosti

Iako je većina promjena vjerojatno neznatna, E- evidom može povremeno mijenjati svoju Pravila privatnosti, a prema vlastitoj diskreciji. E- evidom potiče posjetitelje da često provjeravaju ovu stranicu radi bilo kakvih promjena u svojim pravilima o privatnosti. Vaša daljnja upotreba ove web stranice nakon bilo kakve promjene u ovim Pravilima o privatnosti predstavljat će vaše prihvaćanje takve promjene.