ilustracija-e-evidom

E-evidom započinje eru digitalizacije domova za starije

Puno papirologije, zadaje puno glavobolje. Riješite se papirologije i smanjit će vam se glavobolje-

 

Što je e-evidom?

E-evidom predstavlja kraj jednog ciklusa ručnog unošenja podataka i započinje eru digitalizacije domova za starije.

E-evidom je aplikacija kojom se mogu služiti domovi za starije (obiteljski domovi, ustanove, domovi za starije i dr.). Jednom riječju svi pružatelji usluge smještaja starijih i nemoćnih osoba.

E-evidom kroz 8 modula vodi poslovanje Vašeg doma. Izrađena je tako da svih 8 modula pokrivaju sve potrebe Vašeg doma, i to jednostavnom metodom i grupacijom podatka o korisniku. Za rad samih modula poslužila nam je već postojeća dokumentacija koju smo proširili u digitalnom obliku. Dokumentacija koju smo koristili već je u većini domova za starije (matična knjiga, osobni list, evidencija odsutnosti) te većina Vas dokumentaciju u (nepostojanju digitalne) vodi ručno.

Ova aplikacije je za sve one kojima je dosta ručnog unošenja i htjeli bi svaki dan i u svakom trenutku imati sve podatke o korisniku na svom smarthphonu ili tabletu .

Kako smo došli do ideje za e-evidom?

“Ne mogu više pisati ručno, kad će aplikacija?”

Ovako su počinjale većine razgovora s vlasnicima domova nakon kupnje dokumentacije u pisanom obliku. Zbog potreba olakšavanja poslovanja malih i velikih domova za starije je i nastala aplikacija. Uz velik obujam posla i mnoštva dosadne papirologije, vrlo malo vremena Vam ostane za planiranje aktivnosti i uživanje u plodovima svoga rada. Jednostavanim unos podataka i moderanim izgledom aplikacije osmislili smo jednostavan i efikasan način vođenja doma. Sve što Vam treba za aplikaciju je mail adresa.

Napravljena je tako da se podaci mogu unositi na smarthponu, laptopu i tabletu.

Tko je osmislio aplikaciju?

Stručnjaci koji već dugi niz godina rade u domovima za starije htjeli su napraviti sustav koji je jednostavan, brz i praktičan. Uz pomoć genijalaca iz Falcona, firme za informatičke usluge uspjeli smo sve podatke koji su Vam korisni složiti u jednu jedinstvenu aplikaciju. Genijalci iz Falcon teama pretočili su potrebe doma u jednostavan i praktičan način unošenja podatka.

Sam posao skrbi za starije osobe zahtjevan je a samih je podataka koje dom mora prema zakonu voditi mnogo, te svako efikasno pojednostavljenje vođenja podataka i dostupnost  omogućava domu za starije smanjivanje administracije a povećanje kreativnosti i efikasnosti rada u domu za starije.

Prvo smo napravili sve u pismenom obliku, pa smo sada napravili sve u obliku aplikacije.

Osim modernog izgleda za koju je zaslužan naš fenomenalan web dizajner, unutrašnjost aplikacije (za vaše oko nevidljivo) izvedena je po najnovijim standardima programiranja. 

Koje su posebnosti aplikacije?

 • Vi možete kao ravnatelj, vlasnik i sl. svojim zaposlenicima otključati module koje želite. Samo Vi kao vlasnik doma možete vidjeti sve module, a o Vama ovisi koje module će vidjeti Vaši zaposlenici i koje ćete im role pridružiti.
 • Bitna je stavka rada doma  suradnja s liječnicima i ljekarnom koja Vam dostavlja lijekove i ostali materijal koje dobivate preko doznaka.
 • Aplikacija je pametna te će Vas obavijestiti kada su Vam zalihe pri kraju i omogućiti Vam narudžbu istih preko maila.
 • Čim upišete mailove liječnika i ljekarne, automatski im možete slati poruke.
 • Za svaki modul aplikacije snimili smo video pomoću kojeg Vam objašnjavamo kako se koristiti pojedinačnim modulom.
 • Za sve ostalo tu je tehnička podrška koja će Vam u uredovno radno vrijeme biti dostupna te ćete dobiti odgovore na svoja pitanja u najkraćem mogućem roku!

Zašto je besplatna? 

Imamo mogućnost ponuditi Vam besplatan probni period, u kojem možete isprobati aplikaciju te vidjeti olakšava li Vam ona poslovanje.

Uz besplatan period dostupna Vam je i besplatna podrška.

Kao takvi prvi smo u Hrvatskoj koji smo prepoznali Vaše želje i potrebe te Vam omogućavamo da prije kupnje isprobate aplikaciju. 

Zašto E-evidom?

 • Želite manje posla oko unošenja podataka o korisniku?
 • Manje fascikala koje morate imati u domu?
 • Dosta Vam je bilježnica za lijekove?
 • Želite da Vas netko podsjeti kada morate naručiti lijekove ili kada korisnik ide na pretrage? Dosta Vam je upisivanja istih podataka 10 puta na različite liste?
 • Htjeli biste samo jednom upisati podatke i da se dalje sami ispisuju?
 • Htjeli biste podatke o korisniku upisati i preko mobitela?

Ako ste na većinu pitanja odgovorili DA , E-evidom je aplikacija za vas!

Share