E-aplikacija za rad doma za starije-kako se registrirati?

E-evidom / Digitalizacija  / E-aplikacija za rad doma za starije-kako se registrirati?
personalizacija-e-evidom

E-aplikacija za rad doma za starije-kako se registrirati?

Imate dom za starije i htjeli biste probati aplikaciju e-evidom. Zanima Vas kako se možete registrirati i koja je procedura prilikom registracije. Hoćete li moći aplikaciju koristiti na mobitelu i tabletu?

Za koga je namijenjena aplikacija e-evidom?

Aplikacija e-evidom je namijenjena za domove za starije. Svim domovima za starije bez obzira na kapacitet doma. Pomoću aplikacije vodite cjelokupno poslovanje svoga doma. U samoj aplikaciji su moduli koji će Vam omogućiti jednostavnije, praktičnije i sistematičnije vođenje doma za starije. 

Kako se mogu registrirati na aplikaciju ako imam dom za starije? 

  1. Nakon što zatražite pristup aplikaciji, na Vaš e-mail ćete dobiti upitnik koji trebate popuniti kako bismo Vas mogli kontaktirati. Vaša e-mail adresa je obavezna. Bez nje ne možete pristupiti aplikaciji. Ako ju nemate, možemo ju mi otvoriti na Vaš zahtjev te tako početi komunikaciju.
  2. Najbitniji korak za pristupanje aplikaciji je Vaše valjano rješenje Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku o pružanju socijalne usluge starijim osobama. Rješenje nam služi kao dokaz legalnosti doma za starije te za utvrđivanje broja korisnika. 
  3. Nakon što su ispunjena prva dva preduvjeta možemo početi kreirati korisnika aplikacije. Kada admin kreira korisnika aplikacije, na Vašu email adresu će doći obavijest o pristupanju aplikaciji. Od iznimne je važnosti u Vašoj email pošti pogledati i dio neželjena pošta jer nekada email zaluta u sandučić neželjena pošta. 
  4. Putem linka koji ćete dobiti na svoj e-mail kreirate lozinku koju biste trebali negdje zapisati da ju ne zaboravite.
  5. Vaš e-maila i lozinka su ključ za ulaz u aplikaciju

Hoću li se znati služiti aplikacijom?

Unutar svakog modula u aplikaciji Vas čeka video. Video Vam objašnjava kako se koristi pojedini modul. Preporuka je prvo  poslušati video te nakon toga kreirate potrebne dijelove u aplikaciji. Naravno, ako Vam video ne pomaže možete se obratiti našem timu preko emaila ili pozivom u uredovno radno vrijeme. Video je napravljen tako da Vas vodi kroz sve korake koji su potrebni u kreiranju korisnika Vašeg doma. 

Mogu li pristupiti aplikaciji sa svoga mobitela? 

Aplikacija je napravljena da bude  praktična i jednostavna za korištenje. Intuitivna je zato što ju možete koristiti na mobitelu ili tabletu. Aplikacija Vam je u svakom trenutku dostupna na svim uređajima. Sve što unesete se automatski pohranjuje i spremno je za korištenje. 

Kako će zaposlenici u domu koristiti aplikaciju e-evidom?

Mi smo osmislili aplikaciju modularno. To znači da se svaki modul, koji je u aplikaciji vezan na Vaš dom za starije može uključiti ili isključiti za potrebe rada. 

Zašto je to tako?

Cilj samog modularnog načina je da aplikaciju mogu koristiti svi. Vlasnik doma može odrediti svojim zaposlenicima točno kako će koristiti aplikaciju i koji će im moduli biti vidljivi. Kod specificiranja korisnika aplikacije će Vas voditi video te Vam objasniti kako zaposleniku dodati ili oduzeti mogućnosti za rad u e-evidomu.

Kako smo došli do toga? 

U poslovanju doma za starije imate različite profile zaposlenika. Profesije koje su najčešće u manjem domu su njegovatelj, kuhar, medicinsko osoblje te socijalni radnik. Također jedan dom može imati više stručnih suradnika. Svaka od tih profesija ima svoje bitne karakteristike. Cilj je bio omogućiti specijalizirano korištenje aplikacije bez viška nepotrebne dokumentacije za određeni rad. Tako Vi kao vlasnici aplikacije određujete koja zaduženja ima koji radnik. Tipa treba li kuharici osim jelovnika skladište lijekova? Ili medicinskoj sestri (osim ako nije u komisiji za jelovnik) pregled jelovnika? Treba li njegovatelju matična knjiga? Na takva i slična pitanja dali smo odgovor modularnim načinom rada gdje svatko uz svoje radno mjesto ima jedan ili više modula. Na Vama je da odlučite koje će uloge imati vaši zaposlenici. 

Veselimo se što ćete koristiti našu aplikaciju

e-evidom-logo